DE WERELD AAN UW VOETEN.

DE WERELD AAN UW VOETEN.

Terwijl u zich focust op wat echt telt: uw business, focust DHL Express zich op uw zendingen. Voor DHL Express kiezen, is kiezen voor gemoedsrust. Uw zendingen worden veilig en op tijd geleverd, want dat is: Excellence. Simply delivered. Laat het verzenden van uw documenten en pakjes gerust aan ons over!
KIES VOOR DHL EXPRESS, VRAAG EEN OFFERTE AAN EN GENIET MINIMUM VAN 20% KORTING

Door het formulier* te vervolledigen neemt u automatisch deel aan een trekking om 2 tickets voor de dichtstbijzijnde GP Formula 1 2016 of GP Formule E 2016 te winnen. 

Voornaam *
Familienaam *
E-mail *
Telefoon *
Bedrijf *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Zendingen *
We respecteren uw privacy en zullen uw gegevens niet delen aan derden.
Lees meer.

SNELHEID

Waar u in de wereld ook bent, wij hebben de infrastructuur, de middelen en de mensen om ervoor te zorgen dat u met de hele wereld verbonden blijft in meer dan 220 landen en gebieden. En met onze ongeëvenaarde beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid is uw zending op tijd en in goede handen.
GENIET VAN EEN KORTING

WAARDE

De geavanceerde verzendoplossingen van DHL Express zorgen er niet alleen voor dat elk pakket op tijd komt, maar ook dat het aankomt waar het bedoeld is, in perfecte staat en alles tegen een betaalbare prijs.
GENIET VAN EEN KORTING

DEUR TOT DEUR

Van een document tot een pakket, onze deur-tot-deur service geeft u volledige gemoedsrust. Dit komt omdat elke zending persoonlijk wordt behandeld van uw deur naar zijn bestemming, op tijd, net zoals beloofd.
GENIET VAN EEN KORTING

TRANSPARANTIE

Wij houden het eenvoudig en transparant. Wat betekent dat er geen valutaschommelingen of- verrassende verborgen kosten zijn. De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt.
GENIET VAN EEN KORTING